• Cancel
    Filter
Filter

23.OSMANLI VE AVRUPA ESERLER MÜZAYEDESİ

Müzayede Katalog peyleri 28 Nisan Pazar saat 20:30 da kapanıp,akabinde saat 20:31 de canlı müzayede formatına geçecektir. Canlı pey süresi 15 saniye olup her yeni pey geldiğinde süre 10 saniye uzayacaktır.

Müzayedemizde komisyon oranı %15, KDV oranı ise %20'dir. Ödemeler müzayede bitiminden sonra en geç 7 (yedi) iş günü içerisinde alınmaktadır.Ünal Müzayede Evi Belirtilen sürede ödemesi yapılmayan ürünlerin satışını iptal etme hakkını saklı tutar.

Satışa çıkan Eserleri 27 Nisan Cumartesi saat 18:30 a kadar Ünal Müzayede Evinde inceleyebilirsiniz.Müzayedemize katılan alıcılar ürünü yerinde GÖRMÜŞ,İNCELEMİŞ ve HALİYLE KABUL ETMİŞ olarak değerlendirilecektir.

Tüm Eserlerin ''haliyle'' satışa sunulduğunu,Alıcı satılan malı pey sürmeden evvel yeterince kontrol ettiğini ve Borçlar kanunun 198. maddesinde belirtilen hükümlerden feragat ettiğini kabul ve Tahhüt eder.

Satılan Eserlerin Nakliye ve Kargo ücretleri Alıcıya aittir.Kargoda oluşabilecek hasarlardan Firmamız mesul değildir,Eserlerin elden teslim alınması önerilir

Açık arttırma sonrası "SATIŞ İPTALİ, CAYMA HAKKI veya ALIMDAN VAZGEÇME" söz konusu değildir. Aksi halde cezai şart olarak %30 aracılık hizmeti uygulanmaktadır

previous
Go to Page: / 4
next